Blog-tijd.

Almere.

Regen, regen en nog meer regen.........natuurlijk was ik op mijn slippers, had beter waterschoentjes of rubberlaarzen aan kunnen trekken. Rene woont prachtig, alleen de putten konden het vele hemelwater niet aan achter op het pleintje waar de bus stond vol met Sixties vazen voor Rene! Thee drinken en wachten tot het droog zou worden.......werd het niet, dus toen die natte voeten gekregen en badslippers van Rene geleend. Maar dat mocht de pret niet drukken, Rene en ik in een geweldig humeur alleen maar praten, kijken en sjouwen over en met vazen door zijn huis.......

Tweede deel was de Schuur, Rene is heel handig in stapelen en met zijn ladder helemaal naar de bovenste planken (in het circus had Rene ook best kunnen werken!) toe klimmen, daarna pak ik de vazen aan en worden ze gekeurd en bekeken. Natuurlijk worden er combinaties en mogelijke combinaties gemaakt, blijven weg of verkoop........het is een hele klus, maar prachtig werk......Gisteren was het wel erg warm, dus zweet op t hoofd.....

En het gekke is dat er iedere keer vazen zie voorbij komen, die ik nog nooit heb gezien! Dat geeft wel aan hoe veel er gemaakt is en hoeveel diversiteit er is.......in kleur, vorm en glazuur, prachtig! Na een lange dag nemen we afscheid, een bus vol nieuwe schatten en een hele gezellige dag in the pocket!!

Jammer dat je dan moet werken, ging t liefst gelijk aan de slag met de vazen, stylen en fotograferen....maarja, de plicht roept!!

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

19.06 | 17:49

Deze verkoper lijkt een beetje veel op mij met zijn leuke verhaaltjes en ik heb er dan ook erg van genoten.
Groeten van www.deaardbol.nl
Harrie Lubbers, Hengelo

...
24.05 | 00:03

Zo is het bij mij ook begonnen, inmiddels 15 grote vazen van pl.m 30 cm hoog en nog 75 andere Flora vazen schalen enz.

...
01.05 | 22:39

Leuk stukje, Wiljo! Je doet het zelf ook erg goed als ambassadeur van WGP in Nederland. Keep up the good work!

...
13.04 | 11:08

Aaaaah nu herken ik je , jij bent die dame die altijd meer dan een ding bij me koopt als ik met mijn kraam op de IJhallen-markt sta .

...
Je vindt deze pagina leuk