Blog-tijd.

De Sixties.

Toen ik een jaar of 6 geleden begon met verzamelen verzamelde ik alles wat ik kon vinden met een nummer onderop de vaas en met W.Germany. Groot, klein kleur of geen kleur, mooi of lelijk maakte niet uit. Nu ben ik gelukkig door de jaren heen selectiever geworden en komt niet alles meer mee naar huis........pff!

In de begin periode liet ik de Sixties vazen ook links liggen, ik had er niks mee en vond ze niet bijzonder genoeg om er iets in te zien. Ondertussen heb ik al veel spijt gehad van het feit dat ik dus bijzondere vazen heb laten staan......maar goed tijden veranderen en ik neem ze nu altijd mee (als je ze uberhaupt nog tegen komt in het wild). Zo ook deze verzameling, samen met Seventies vazen, totaal van 1000 stuks.....verschillende formaten en vormen en gelukkig ook veel Sixties vazen. Vorig weekend, in de opslag, begonnen met het uit sorteren van de vazen en ze op de foto gezet.......hier het resultaat van ongeveer 50 bananedozen vol "Sixties-schatten'!

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

www.jannekeluursema.blogspot.nl | Antwoord 13.08.2012 11.45

Prachtige collectie vazen heb je, zag ik op marktplaza, en ook leuk blog dit!

Wiljo 13.08.2012 13.18

Dankje wel, ja de vazen zijn prachtig.....heb er inderdaad heel veel, kan er dan ook fijn mee wisselen in huis!!! Groetjes Wiljo.

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

19.06 | 17:49

Deze verkoper lijkt een beetje veel op mij met zijn leuke verhaaltjes en ik heb er dan ook erg van genoten.
Groeten van www.deaardbol.nl
Harrie Lubbers, Hengelo

...
24.05 | 00:03

Zo is het bij mij ook begonnen, inmiddels 15 grote vazen van pl.m 30 cm hoog en nog 75 andere Flora vazen schalen enz.

...
01.05 | 22:39

Leuk stukje, Wiljo! Je doet het zelf ook erg goed als ambassadeur van WGP in Nederland. Keep up the good work!

...
13.04 | 11:08

Aaaaah nu herken ik je , jij bent die dame die altijd meer dan een ding bij me koopt als ik met mijn kraam op de IJhallen-markt sta .

...
Je vindt deze pagina leuk