Keuken.

Geen of wel gemok........

Ik schreef er al over, heb ik ook geschreven over de koffie-mokken.......nee denk ik, het verhaal is zo dat op speurtocht naar Retro servies we namelijk ook veel mokken, bekers en andere hebbe-dingen tegen komen. Deze oker-gele of zoals je wilt cognac-bruine mokken waren een toevallige aankoop. maar zoals het vaker gaat........je vindt er meer en meer is leuker en het begin van een nieuwe verzameling, dit keer voor gebruik!

Niet iedereen vind het prettig drinken, voor deze groep heb ik mijn Wedgwood natuurlijk ook nog.....blijft ook gewoon in de kast staan, is nog altijd een heel fraai servies wat goed combineerd met Retro. De rode Senseo is bekend, de witte voorraadpotten zijn een verzamel item van DE....niet door mijn punten verkregen, maar in de jaren '70 vast niet aan te slepen. De deksel sluit goed af en is van donkerbruin plastic...de vorige serie potten had een kurk, ook praktisch want een kurk sluit goed af. Nadeel is dat wanneer een kurk nat is geweest en je dat niet in de gaten hebt gehad hij gaat schimmelen......geeft geen goed aroma aan de koffie!!!!

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

19.06 | 17:49

Deze verkoper lijkt een beetje veel op mij met zijn leuke verhaaltjes en ik heb er dan ook erg van genoten.
Groeten van www.deaardbol.nl
Harrie Lubbers, Hengelo

...
24.05 | 00:03

Zo is het bij mij ook begonnen, inmiddels 15 grote vazen van pl.m 30 cm hoog en nog 75 andere Flora vazen schalen enz.

...
01.05 | 22:39

Leuk stukje, Wiljo! Je doet het zelf ook erg goed als ambassadeur van WGP in Nederland. Keep up the good work!

...
13.04 | 11:08

Aaaaah nu herken ik je , jij bent die dame die altijd meer dan een ding bij me koopt als ik met mijn kraam op de IJhallen-markt sta .

...
Je vindt deze pagina leuk